Projekt EVO - nejnovější příspěvky

středa 9. května 2012

Podpsána dohoda o spolupráci s městem Most pro rok 2012

Primátor Mostu Vlastimil Vozka a generální ředitel United Energy Milan Boháček podepsali na konci dubna dodatek Dohody o vzájemné spolupráci pro letošní rok. V pořadí devátý dodatek k této dohodě upravuje spolupráci mezi městem Most a teplárenskou společností v oblasti podpory rozvoje města.

Dohodu o vzájemné spolupráci podepsala společnost United Energy s městem Most v roce 2006. Vymezuje spolupráci v oblasti dodávek tepla, ochrany životního prostředí, vzájemného informování a podpory města a života jeho obyvatel ze strany firmy.

V letošním roce podpoří United Energy město Most, tak jako v předchozích letech, částkou 500 tisíc korun. V uplynulých šesti letech United Energy městu na základě ročních dodatků přispěla celkovou částkou 3 500 000 korun.
Letošní dodatek smlouvy zahrnuje zejména podporu společenského a kulturního života obyvatel a volnočasových aktivit dětí a mládeže v celkové výši  310 tisíc korun, 85 tisíc korun směřuje na sociální účely a zdravotnictví, 70 tisíc korun na vzdělávání, zbylé finanční prostředky na ostatní aktivity.
Mezi nejvýznamnější položky dohody patří již tradičně například podpora Podkrušnohorského technického muzea ve výši 100 tisíc korun, dále příspěvek Podkrušnohorskému gymnáziu v Mostě na podporu akcí pro studenty a vybavení učebny ve výši 70 tisíc korun či podpora zajištění mezinárodních a celostátních sportovních akcí ve výši 50 000 korun.

Zdroj: http://www.ue.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=453:podpsana-dohoda-o-spolupraci-s-mstem-most-pro-rok-2012&catid=20:pomme&Itemid=104