Projekt EVO - nejnovější příspěvky

úterý 24. července 2012

United Energy pokračuje v podpoře projektů organizací regionu

V druhém kole žádostí o dary a sponzoring vyhlášeném společností United Energy v letošním roce se sešlo celkem 25 projektů, z toho pouze 20 žádostí splnilo podmínky pro přidělení finančních příspěvků. Z nich se 10 projektů týkalo oblasti sportu a volného času, 3 kultury, 4 spadaly do sociální sféry, zbylé 3 projekty se pak zabývaly bezpečností obyvatel, úsporou energií a ochranou zvířat.


United Energy se rozhodla podpořit 7 organizací, mezi nimi například Spolek severočeských havířů, kterému přispěla na uspořádání předání světla Sv. Barbory primátorovi města v rámci předvánočního průvodu horníků, Krušnohorské centrum pro rodinu, které obdrží 25 tisíc na provoz mateřského centra Barborka, dále ZO ECHO UE částkou 50 tisíc korun na obnovu vybavení RS Žihle – Sklárna či město Litvínov, kterému společnost poskytne 250 tisíc korun na další etapu projektu Bezpečné světlo pro Litvínov, spočívající ve vybavení přechodů pozitivním světlem, radary na měření rychlosti a vybudování ostrůvků na širších komunikacích.

Celkem podpořila United Energy v 1. a 2. kole žádostí o sponzorský příspěvek 14 projektů částkou přesahující 673 000 korun.

Poslední červnový týden ukončila United Energy elektronickou aukcí svůj třetí charitativní bazar. „Svou účastí na dobročinném bazaru na téma módy tentokrát podpoří zaměstnanci teplárny Linku duševní tísně v Mostě, která obdrží výtěžek z akce. Ten činí přesně 5 200 korun“, sdělil Milan Boháček, generální ředitel společnosti. K solidárnosti svých zaměstnanců se přidá i sama teplárna, která v rámci rozdělení finančních projektů na dary a sponzoring daruje občanskému sdružení Most k naději na provoz mostecké Linky duševní tísně dalších 30 tisíc korun.

Zdroj: http://www.ue.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=463:united-energy-pokrauje-v-podpoe-projekt-organizaci-regionu&catid=20:pomme&Itemid=104