Projekt EVO - nejnovější příspěvky

čtvrtek 26. dubna 2012

United Energy a město Litvínov stvrdily spolupráci v roce 2012

Na základě dodatku pro rok 2012 poskytne teplárenská společnost městu na jeho projekty, stejně jako v předchozích letech,  částku půl milionu korun. V uplynulých šesti letech tak přispěla United Energy městu na základě ročních dodatků celkovou částkou 2 730 000 korun.
Nejvíce podporovanou oblastí v letošním roce bude školství, které obdrží celkem 230 tisíc korun na rozvoj Centra bakalářských studií v Litvínově, na podporu činnosti Fotbalové školy Litvínov a na rekonstrukci MŠ v Bezručově ulici. Již tradičně se bude United Energy podílet na sérii kulturních a společenských celoměstských akcích. Na kulturu, volnočasové aktivity a propagaci města věnovala teplárenská společnost městu 170 tisíc korun. Dalších 100 tisíc korun bude použito v oblasti prevence kriminality na pořízení Drager Drag testu a nákup taktických vest pro strážné.

Zdroj: http://www.ue.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=449:united-energy-a-msto-litvinov-stvrdily-spolupraci-v-roce-2012&catid=20:pomme&Itemid=104